Trakční baterie Banner Energy Bull 955 51, 72Ah, 12V (95551)

Výroba ukončena.

krátký kód:

955 51
kapacita Ah/20hod: 72
napětí (V): 12
délka (mm): 256
šířka (mm): 174
výška (mm): 205
umístění kontaktů: 1, (PLUS) pól vlevo
typ kontaktu: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B00
typ: bezúdržbový 
speciální vlastnosti: odolnost proti vibracím

 

 

 

Momentálně nedostupné
Kód: 695
Značka: Banner
2 890 Kč / ks 2 388 Kč bez DPH
Kategorie: Banner
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 18 kg
? Ah: 72
 Trakční baterie Banner Energy Bull 955 51 je vysoce kvalitní a výkonná baterie, která nabízí spolehlivý a stabilní zdroj energie pro různé aplikace s vysokými energetickými nároky. Je navržena pro použití ve vozidlech, jako jsou elektrická vozidla, karavany, čluny, vozíky, zálohové zdroje energie a další zařízení, která vyžadují vysoký výkon a dlouhou životnost.

Tato trakční baterie má modelové označení Banner Energy Bull 955 01 a je součástí série Energy Bull od renomovaného výrobce Banner. Její kapacita činí 72 ampérhodin (Ah), což znamená, že dokáže dodávat proud o velikosti 72 ampér po dobu jedné hodiny, nebo nižší proud po delší dobu, v závislosti na konkrétní spotřebě.

Baterie pracuje při napětí 12 voltů, což je standardní napětí pro většinu vozidel a zařízení, a poskytuje dostatečnou sílu pro pohonný systém, elektrickou výbavu a další elektrické spotřebiče. Je vyrobena s využitím olověné technologie, která zaručuje spolehlivost, výkon a dlouhou životnost baterie.

Design trakční baterie Banner Energy Bull 955 51 je pevný a odolný, aby vydržel náročné podmínky použití. Je navržena tak, aby odolávala otřesům, vibracím a mechanickému namáhání, což zajišťuje její dlouhou životnost a spolehlivost i při pohybu po nerovném terénu či v náročných provozních podmínkách.

Baterie je bezúdržbová, což znamená, že nevyžaduje pravidelné doplňování elektrolytu. Je vybavena speciální technologií, která minimalizuje ztráty elektrolytu a prodlužuje životnost baterie. To usnadňuje její údržbu a zároveň snižuje celkové náklady na provoz.

Trakční baterie Banner Energy Bull 955 51 je vybavena integrovanými bezpečnostními funkcemi, které chrání před přepólováním, přehřátím a přetížením. To zajišťuje bezpečné a spolehlivé použití baterie bez rizika poškození nebo nebezpečí pro uživatele.

Celkově lze říci, že trakční baterie Banner Energy Bull 955 51 je spolehlivým zdrojem energie pro širokou škálu aplikací. Její vysoká kapacita, robustní design a bezpečnostní funkce ji činí ideální volbou pro profesionální i rekreační použití, kde je potřeba spolehlivého a výkonného zdroje energie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz