Trakční baterie Banner Energy Bull 959 01, 115Ah, 12V (95901)

krátký kód: 959 01
kapacita Ah (20H): 115
napětí (V): 12
délka (mm): 344
šířka (mm): 172
výška (mm): 230
polarita: 0, (PLUS) pól vpravo
typ kontaktu: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B00
speciální vlastnosti: odolnost proti vibracím, nízká spotřeba vody
připraven k použití: ano
výroba ukončena (1 ks)
Kód: 707
Značka: Banner
4 100 Kč / ks 3 388 Kč bez DPH
Kategorie: Banner
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 28 kg
? Ah: 115

Trakční baterie Banner Energy Bull 959 01 je vysoce výkonná a spolehlivá baterie, která nabízí vynikající zdroj energie pro širokou škálu aplikací s vysokými energetickými nároky. S vysokou kapacitou a robustním designem je ideální pro použití v elektrických vozidlech, karavanech, člunech, vozíčcích, záložních zdrojích energie a dalších zařízeních.

Hlavní technické parametry trakční baterie Banner Energy Bull 959 01 jsou následující:

  • Model: Banner Energy Bull 959 01 (95901)
  • Napětí: 12V
  • Kapacita: 115Ah
  • Typ baterie: Trakční baterie s olověnou technologií

Trakční baterie Banner Energy Bull 959 01 disponuje vysokou kapacitou 115 ampérhodin (Ah), což znamená, že je schopna dodávat proud o velikosti 115 ampér po dobu jedné hodiny. Tato vysoká kapacita umožňuje dlouhodobý provoz bez nutnosti častého nabíjení, což je ideální pro aplikace vyžadující dlouhé doby jízdy nebo provozu.

Baterie je navržena tak, aby byla odolná a spolehlivá i v náročných podmínkách použití. Je vyrobena s pevnou a odolnou konstrukcí, která zajišťuje odolnost proti otřesům, vibracím a mechanickému stresu. Díky tomu je zaručena dlouhá životnost a spolehlivost baterie při pohybu po nerovném terénu nebo v obtížných podmínkách.

Baterie Banner Energy Bull 959 01 využívá olověnou technologii, která je známá pro svoji spolehlivost a výkonnost. Je navržena s cílem minimalizovat ztráty elektrolytu a zvýšit energetickou účinnost. Tím je zaručen vysoký výkon baterie a zároveň se snižuje potřeba údržby. Bezúdržbový design znamená, že není nutné pravidelně doplňovat elektrolyt, což snižuje celkové náklady na údržbu a usnadňuje používání baterie.

Důležitou vlastností trakční baterie Banner Energy Bull 959 01 je také její cyklická odolnost. Baterie je schopna podstoupit až 200 až 300 cyklů nabíjení a vybíjení před zaznamenáním značného poklesu výkonu. Toto číslo udává přibližný počet plných cyklů nabíjení a vybíjení, které baterie může absolvovat před dosažením konečného stadia života.

Je však důležité si uvědomit, že skutečný počet cyklů, které baterie Banner Energy Bull 959 01 vydrží, může se lišit v závislosti na různých faktorech, včetně podmínek použití, hloubky vybíjení, správného nabíjení a údržby baterie. Dodržování správných postupů pro nabíjení a údržbu baterie může maximalizovat její výkon a prodloužit životnost.

Celkově lze říci, že trakční baterie Banner Energy Bull 959 01 je výkonnou a spolehlivou volbou pro aplikace s vysokými energetickými nároky. S vysokou kapacitou, odolným designem a cyklickou odolností je ideální pro profesionální i rekreační použití, kde je potřeba spolehlivého a vysoce výkonného zdroje energie. Díky vysoké kapacitě je baterie schopna poskytovat dlouhodobý provoz bez nutnosti častého nabíjení, což je výhodné zejména při delších cestách či v aplikacích vyžadujících kontinuální provoz.

Je také důležité poznamenat, že při používání trakční baterie Banner Energy Bull 959 01 je vhodné pravidelně monitorovat její stav a výkon. To zahrnuje sledování kapacity baterie, napětí a případných příznaků opotřebení. V případě potřeby je vhodné provést údržbu baterie, jako je čištění kontaktů a správné nabíjení, což pomáhá maximalizovat její výkon a prodloužit životnost.

Celkově lze tedy říci, že trakční baterie Banner Energy Bull 959 01 s kapacitou 115Ah a napětím 12V je spolehlivým a výkonným zdrojem energie pro různé aplikace. S cyklickou odolností a odolným designem je ideální pro použití ve vozidlech, záložních zdrojích energie a dalších zařízeních, kde je vyžadována dlouhá životnost a vysoká spolehlivost.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz