Trakční baterie Banner Energy Bull 963 51, 180Ah, 12V (96351)

krátký kód: 963 51
kapacita Ah (20H): 180
napětí (V): 12
délka (mm): 514
šířka (mm): 223
výška (mm): 220
polarita: 3, Oba póly vlevo
typ kontaktu: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B00
speciální vlastnosti: odolnost proti vibracím, nízká spotřeba vody
připraven k použití: ano
Skladem (9 ks)
Kód: 713
Značka: Banner
5 450 Kč / ks 4 504 Kč bez DPH
Kategorie: Banner
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 47 kg
? Ah: 180

Trakční baterie Banner Energy Bull 963 51 je vynikajícím řešením pro poskytování spolehlivého a výkonného zdroje energie pro vaše náročné potřeby. S obrovskou kapacitou 180 ampérhodin (Ah) a napětím 12V, tato baterie vám zajistí impozantní množství energie a vytrvalosti, kterou potřebujete pro dlouhé období jízdy nebo provozu.

Baterie Banner Energy Bull 963 51 je navržena s důrazem na spolehlivost a výkon. Je vybavena vysoce kvalitními komponenty a robustní konstrukcí, která jí umožňuje snadno odolávat náročným podmínkám a stresu během provozu. Bez ohledu na to, zda se jedná o nerovný terén nebo obtížné podmínky, tato baterie bude stále fungovat bezchybně.

Co se týče počtu vybíjecích cyklů, trakční baterie Banner Energy Bull 963 51 je odhadována na zvládnutí 300 až 500 cyklů nabíjení a vybíjení před dosažením konečného stadia své životnosti. Je třeba si uvědomit, že skutečný počet cyklů může být ovlivněn různými faktory, včetně hloubky vybíjení, podmínek použití a správné údržby. Dodržování správných postupů pro nabíjení a údržbu baterie je klíčové pro maximalizaci jejího výkonu a prodloužení životnosti.

Baterie Banner Energy Bull 963 51 je také vybavena pokročilými bezpečnostními mechanismy, které chrání před přepólováním, přehřátím a přetížením. To poskytuje vám a vašemu zařízení bezpečnostní zajištění a minimalizuje riziko poškození nebo nebezpečí.

S touto baterií můžete očekávat dlouhotrvající výkon díky vysoké kapacitě 180Ah a efektivnímu využití olověné technologie. Baterie Banner Energy Bull 963 51 vám umožní dlouhé období provozu bez nutnosti častého nabíjení. To je zejména výhodné pro situace, kdy potřebujete dlouhé trasy nebo nepřetržitý provoz bez nedostatku energie.

Celkově lze říci, že trakční baterie Banner Energy Bull 963 51 je skutečným šampiónem v oblasti výkonu, spolehlivosti a vybíjecích cyklů. S ohromnou kapacitou, robustní konstrukcí a pokročilými bezpečnostními funkcemi je ideální volbou pro náročné aplikace, které vyžadují dlouhotrvající a spolehlivý zdroj energie. S touto baterií můžete mít jistotu výkonu a dlouhé životnosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz