Banner Starting Bull 595 33, 95Ah, 12V (59533)

Autobaterie pro vozidla bez systému start-stop.

krátký kód: 595 33
kapacita Ah/20hod: 95
napětí (V): 12
startovací proud (A) EN: 720
délka (mm): 354
šířka (mm): 175
výška (mm): 190
umístění kontaktů: 0, (PLUS) pól vpravo
typ kontaktu: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B13
typ: bezúdržbový
speciální vlastnosti: bezúdržbová, technologie čistý vápník
připraven k použití: ano

 

Skladem (10 ks)
Kód: 131
Značka: Banner
2 750 Kč / ks 2 273 Kč bez DPH
Kategorie: Starting bull
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 22 kg
? Ah: 95

Banner Starting Bull je kategorie autobaterií vyráběných společností Banner, která je renomovaným výrobcem akumulátorů pro motorová vozidla. Tyto autobaterie jsou navrženy s důrazem na vysoký výkon, spolehlivost a odolnost, aby zajistily spolehlivé startování motorů různých typů vozidel.

Hlavní charakteristiky a vlastnosti kategorie Autobaterie Banner Starting Bull zahrnují:

  1. Výkon a spolehlivost: Autobaterie Banner Starting Bull poskytují dostatečnou energii pro spolehlivé startování motorů, i za náročných podmínek. Jsou schopny vydat potřebný proud a napětí pro rychlé a efektivní startování.

  2. Odolnost vůči vibracím: Tyto autobaterie jsou konstruovány tak, aby odolávaly vibracím a otřesům, kterým jsou vozidla vystavena během jízdy. Tím se zajišťuje jejich spolehlivost a dlouhá životnost i při nepříznivých podmínkách na silnici.

  3. Technologie prodloužené životnosti: Banner Starting Bull využívají pokročilé technologie, které pomáhají prodloužit životnost baterie. Patří sem například speciální konstrukce a materiály, které snižují korozi a samovybíjení baterie.

  4. Široká škála velikostí a kapacit: Autobaterie Banner Starting Bull jsou k dispozici v různých velikostech a kapacitách, aby vyhověly potřebám různých typů vozidel. Uživatelé si tak mohou vybrat baterii, která odpovídá konkrétním technickým požadavkům jejich vozidla.

  5. Snadná údržba: I přes absenci integrovaných ukazatelů stavu nabití mají autobaterie Banner Starting Bull jednoduchou údržbu. Uživatelé mohou pomocí externího zařízení, například voltmetru, sledovat stav nabití baterie a provádět případné údržbové činnosti.

  6. Ekologický přístup: Společnost Banner dbá na ekologický přístup k výrobě svých akumulátorů. Autobaterie Starting Bull splňují přísné environmentální normy a předpisy, a snižují tak svůj dopad na životní prostředí.

Autobaterie Banner Starting Bull jsou tak ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou, výkonnou a odolnou baterii pro své vozidlo. S jejich pokročilými technologiemi a širokou škálou možností si uživatelé mohou vybrat baterii přesně podle svých potřeb a požadavků.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz