Trakční baterie Banner Energy Bull 956 01, 80Ah, 12V (95601)

krátký kód: 956 01
kapacita Ah (20H): 80
napětí (V): 12
délka (mm): 278
šířka (mm): 175
výška (mm): 190
polarita: 0, (PLUS) pól vpravo
typ kontaktu: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B13
speciální vlastnosti: odolnost proti vibracím, nízká spotřeba vody
připraven k použití: ano
Skladem (5 ks)
Kód: 698
Značka: Banner
2 790 Kč / ks 2 306 Kč bez DPH
Kategorie: Banner
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 20 kg
? Ah: 80

Trakční baterie Banner Energy Bull 956 01 je vysoce výkonná a spolehlivá baterie navržená pro širokou škálu aplikací s vysokými energetickými nároky. Je ideální pro použití v elektrických vozidlech, karavanech, člunech, vozíčcích, záložních zdrojích energie a dalších zařízeních.

Hlavní technické parametry trakční baterie Banner Energy Bull 956 01 jsou následující:

  • Model: Banner Energy Bull 956 01 (95601)
  • Napětí: 12V
  • Kapacita: 80Ah
  • Typ baterie: Trakční baterie s olověnou technologií

Baterie disponuje vysokou kapacitou 80 ampérhodin (Ah), což znamená, že je schopna dodávat proud o velikosti 80 ampér po dobu jedné hodiny. Toto číslo představuje dostatečnou kapacitu pro dlouhou dobu provozu bez nutnosti častého nabíjení.

Trakční baterie Banner Energy Bull 956 01 je navržena tak, aby vydržela náročné podmínky použití. Je konstruována s pevnou a odolnou strukturou, která zajišťuje odolnost proti otřesům, vibracím a mechanickému stresu. Tím se zaručuje dlouhá životnost a spolehlivost baterie, i při provozu na nerovném terénu nebo v náročných podmínkách.

Baterie využívá olověnou technologii, která zajišťuje spolehlivý výkon a dlouhou životnost. Je navržena s minimálními ztrátami elektrolytu, což zvyšuje její energetickou účinnost a snižuje potřebu údržby. Tím je zajištěn pohodlný provoz a snížené celkové náklady na údržbu.

Trakční baterie Banner Energy Bull 956 01 je vybavena integrovanými bezpečnostními funkcemi, které chrání před přepólováním, přehřátím a přetížením. To zaručuje bezpečné a spolehlivé použití baterie bez rizika poškození a minimalizuje potenciální nebezpečí pro uživatele.

Celkově lze říci, že trakční baterie Banner Energy Bull 956 01 je vysoce výkonným a spolehlivým zdrojem energie pro různé aplikace s vysokými energetickými nároky. S vysokou kapacitou, robustní konstrukcí a bezpečnostními funkcemi je ideální volbou pro profesionální i rekreační použití, kde je vyžadován spolehlivý a dlouhotrvající výkon baterie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz