Trakční baterie Banner Energy Bull 957 51, 100Ah, 12V (95751)

krátký kód: 957 51
kapacita Ah (20H): 100
napětí (V): 12
délka (mm): 354
šířka (mm): 175
výška (mm): 190
polarita: 0, (PLUS) pól vpravo
typ kontaktu: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B13
speciální vlastnosti: odolnost proti vibracím, nízká spotřeba vody
připraven k použití: ano
Skladem (3 ks)
Kód: 689
Značka: Banner
3 640 Kč / ks 3 008 Kč bez DPH
Kategorie: Banner
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 23 kg
? Ah: 100

Trakční baterie Banner Energy Bull 957 51 je vysoce výkonná a spolehlivá baterie, která nabízí vynikající zdroj energie pro širokou škálu aplikací s vysokými energetickými nároky. S její vysokou kapacitou a kvalitním designem je ideální pro elektrická vozidla, karavany, čluny, vozíky, záložní zdroje energie a další zařízení.

Tato trakční baterie nese označení Banner Energy Bull 957 51 a disponuje napětím 12V. Je vybavena kapacitou 100 ampérhodin (Ah), což znamená, že je schopna dodávat proud o velikosti 100 ampér po dobu jedné hodiny. Tato vysoká kapacita umožňuje provoz s dlouhými intervaly mezi nabíjením, což je obzvláště důležité při dlouhých cestách či dlouhodobém využívání bez přerušení.

Trakční baterie Banner Energy Bull 957 51 je vyrobena s důrazem na odolnost a spolehlivost. Je navržena tak, aby snášela náročné podmínky a odolávala otřesům, vibracím a mechanickému namáhání. Díky tomu je schopna fungovat spolehlivě i při pohybu po nerovném terénu či v obtížných podmínkách, což zajišťuje její dlouhou životnost.

Baterie využívá olověnou technologii, která je známá pro svoji spolehlivost a vysoký výkon. Je navržena s cílem minimalizovat ztráty elektrolytu a zvýšit energetickou účinnost. Díky tomu je baterie efektivním zdrojem energie a zároveň vyžaduje méně údržby. Bezúdržbový design znamená, že není nutné pravidelně doplňovat elektrolyt, což snižuje náklady na údržbu a zjednodušuje používání baterie.

Trakční baterie Banner Energy Bull 957 51 je vybavena integrovanými bezpečnostními funkcemi, které chrání baterii a uživatele. Tyto funkce zahrnují ochranu před přepólováním, přehřátím a přetížením, což zajišťuje bezpečný a spolehlivý provoz baterie.

Celkově lze říci, že trakční baterie Banner Energy Bull 957 51 je vynikajícím zdrojem energie pro různé aplikace s vysokými energetickými nároky. S vysokou kapacitou, odolným designem a bezpečnostními funkcemi je ideální volbou pro profesionální i rekreační použití, kde je potřeba spolehlivého a dlouhodobého zdroje energie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz