Trakční baterie Banner Energy Bull 968 01, 230Ah, 12V (96801)

krátký kód: 968 01
kapacita Ah (20H): 230
napětí (V): 12
délka (mm): 517
šířka (mm): 273
výška (mm): 240
polarita: 3, Oba póly vlevo
typ kontaktu: 1, (plus průměr 19,5, mínus průměr 17,9)
typ uchycení: B00
speciální vlastnosti: odolnost proti vibracím, nízká spotřeba vody
připraven k použití: ano
Skladem (9 ks)
Kód: 716
Značka: Banner
7 250 Kč / ks 5 992 Kč bez DPH
Kategorie: Banner
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 57 kg
? Ah: 230

Trakční baterie Banner Energy Bull 968 01 je vysoce výkonná a vysokokapacitní baterie, která poskytuje spolehlivý a dlouhotrvající zdroj energie pro širokou škálu aplikací. S kapacitou 230 ampérhodin (Ah) a napětím 12V je ideální pro použití v nákladních vozidlech, karavanech, solárních systémech, záložních zdrojích energie a dalších profesionálních a rekreačních aplikacích.

Hlavní technické parametry trakční baterie Banner Energy Bull 968 01 jsou následující:

  • Model: Banner Energy Bull 968 01
  • Napětí: 12V
  • Kapacita: 230Ah
  • Typ baterie: Trakční baterie s olověnou technologií

Baterie Banner Energy Bull 968 01 se vyznačuje extrémně vysokou kapacitou 230 ampérhodin (Ah), což znamená, že je schopna poskytnout velké množství energie po dlouhou dobu. Tato vysoká kapacita je výhodná pro aplikace, které vyžadují dlouhé doby provozu nebo velké množství energie, jako jsou dlouhé jízdy, táborování nebo solární systémy.

Baterie je navržena s důrazem na spolehlivost a odolnost v náročných podmínkách použití. Je vyrobena s robustní konstrukcí a odolává otřesům, vibracím a mechanickému stresu, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost baterie. Bez ohledu na to, zda se jedná o nerovný terén, těžké pracovní podmínky nebo dlouhé trasy, tato baterie zůstává vynikající volbou.

Trakční baterie Banner Energy Bull 968 01 využívá olověnou technologii, která je známá pro svoji spolehlivost a výkonnost. Olověná technologie poskytuje stabilní výkon a dlouhou životnost baterie. Tato baterie je navržena tak, aby minimalizovala ztráty elektrolytu a zvýšila energetickou účinnost, což vede k optimálnímu výkonu a snížení potřeby údržby.

Je důležité zdůraznit, že trakční baterie Banner Energy Bull 968 01 poskytuje vysoký počet vybíjecích cyklů. Přesný počet cyklů se může lišit v závislosti na podmínkách použití, hloubce vybíjení a údržbě. Nicméně, s dobrou údržbou a správným používáním se očekává, že tato baterie zvládne stovky cyklů nabíjení a vybíjení.

Celkově lze říci, že trakční baterie Banner Energy Bull 968 01 je vynikající volbou pro ty, kteří hledají výkonný a spolehlivý zdroj energie s vysokou kapacitou. S vynikající odolností, olověnou technologií a vysokým počtem vybíjecích cyklů je tato baterie ideální pro profesionální aplikace, kde je vyžadována vysoká spolehlivost a dlouhá životnost.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu
Autobattery.cz na Firmy.cz